E-Z Up Co-sponsor van het NK Mountainbike XCO 2018

In 1983, toen hij schaduw voor een weekendbootrace op de Colorado-rivier opzette, besefte de 21-jarige Mark Carter dat hij een paar onderdelen miste in de overkapping van het team. Met temperaturen boven 110 graden en zonder schaduw, was het het moment dat Mark een draagbare pop-up shelter voorzag die geen losse onderdelen vereiste en snel en gemakkelijk kon worden opgezet.

De volgende dag begon Mark aan zijn idee in de garage van zijn ouders in Zuid-Californië. In de loop van de volgende paar maanden bouwde en verfijnde hij prototypen en vond hij de eerste Instant Shelter® uit®.

 

 

Naarmate de vraag groeide voor de Instant Shelter®®Mark ontgroeide de garage van zijn ouders en werd door een vriend voorgesteld aan Brad Smith. Brad bood Mark ruimte in zijn magazijn aan en gebruikte plakband op de vloer om een gedeelte af te snijden voor E-Z UP®. Naarmate de E-Z UP®-activiteiten bleven groeien, verplaatsten ze de tape om meer ruimte te bieden en uiteindelijk werd de tape volledig verwijderd en werden ze partners.

De combinatie van Brad’s internationale zakelijke en operationele expertise in combinatie met de ingenieuze uitvinding van Mark van de Instant Shelter®®creëerde de perfecte samenwerking en de basis voor het succes van E-Z UP®.

 

E-Z UP®®Instant Shelters®®werd een deel van het Amerikaanse landschap; of het nu werd gebruikt voor kamperen, op vakantie, op het strand of voor een sportevenement, E-Z UP®®Instant Shelters®®kwamen overal opduiken. Vraag naar Instant Shelters®®groeide snel. E-Z UP® werd de meest bekende naam voor persoonlijk en professioneel gebruik en werd daarom beschikbaar gesteld in de belangrijkste Amerikaanse en internationale winkelketens.

Om aan de vraag van de klant te voldoen, heeft E-Z UP® wereldwijd productie- en distributiefaciliteiten gebouwd. Met inbegrip van het hoofdkantoor van 125.000 vierkante meter dat vandaag in gebruik is in Norco, Californië, en verschillende kantoren in Californië, Nederland en Hong Kong. E-Z UP® bedient nu meer dan 100 landen en ons bekroonde digitale drukwerk is vertrouwd door 3 van de 5 Fortune 500-bedrijven, waarvan 9 uit de top 10.

 

Enkele van de drijvende krachten die bijdragen aan het succes van E-Z UP® zijn absolute toewijding aan kwaliteit, uit de materialen, het vakmanschap en toegewijde medewerkers die uitmonden in de beste shelterproducten die vandaag op de markt zijn. Teams van kwaliteitscontroleprofessionals zorgen ervoor dat elk onderdak voldoet aan hoge normen voor afdrukkwaliteit en productiekwaliteit.

Tegenwoordig is digitaal printen op textiel de beste oplossing, waardoor klanten complexere grafische afbeeldingen kunnen gebruiken om hun merk te promoten. Het bekroonde E-Z UP®-afdrukproces produceert rijke en levendige afbeeldingen die jaren meegaan.

 

Vanaf de uitvinding van de originele flattop in 1983 tot de top in 1986, blijven we materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken om het gebruiksgemak van de Instant Shelter® te perfectioneren.®. E-Z UP® wordt met passie gedreven door innovatie. De nieuwste productlijn heeft de branche opnieuw geherdefinieerd met een nieuwe lijn levendige kleuren en geavanceerde functies.

Na meer dan 30 jaar zijn enkele van de grootste prestaties van EZ UP® onder meer medewerkers die 20- en 30-jarig jubileum vierden, klanten die nog steeds een schuilplaats gebruikten die meer dan 20 jaar geleden werd gemaakt en duizenden geweldige verhalen die de hele tijd verteld hebben over hoe EZ UP®-producten worden gebruikt in persoonlijke en professioneel leven.

 

 

E-Z UP® werkt gretig aan de volgende evolutie in sheltertechnologie en is gedreven om u de beste in innovatie en kwaliteit te leveren.

Blijf op de hoogte voor het volgende hoofdstuk van de E-Z UP® Story.