Overnachten tijdens het NK Mountainbike XCO 2018

Aan de rand van Apeldoorn, met de Veluwe als achtertuin, ligt Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Omgeven door de uitgestrekte natuur is het een heerlijke plek om er even helemaal uit te zijn. Daarnaast ligt het hotel op ca. 15 minuten vanaf het wedstrijdterrein van het NK Mountainbike. Deelname aan dit evenement is dus de perfecte gelegenheid voor een weekendje weg! Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet dat met veel eiwitten, koolhydraten en vers fruit de perfecte start is van de dag.

Na alle inspanning is het heerlijk ontspannen in de sauna of Turks stoombad. Tegen betaling zijn er ook diverse massages te reserveren. De avond wordt voldaan en culinair afgesloten met een driegangen dinerbuffet waar onze koks heerlijke gerechten bereiden met gebruik van verse en lokale ingrediënten. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras!

Voor boekingen kunt u contact opnemen met Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel