Hamer Co-sponsor van het NK Mountainbike XCO 2018

Compleet in techniek

Hamer is een familiebedrijf dat sinds 1938 bestaat. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden.

Wij onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z kunnen ontzorgen. Betrouwbaarheid, daadkracht, veiligheid, milieu en continuïteit van onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. We zijn gevestigd op vier plaatsen in Nederland en België en zijn actief in de hele Benelux met ruim 350 medewerkers.

Hamer is een brede technische organisatie die actief is in vijf marktsegmenten; Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ ICT. Binnen deze marktsegmenten verzorgen wij vele technische oplossingen: van de kleinere projecten tot totaalconcepten die wij turnkey opleveren.