Van der Valk Co-sponsor van het NK Mountainbike XCO 2018

Wij kunnen ons geen mooiere achtertuin wensen, dan de achtertuin die we als Cantharel hebben; De Veluwe. Ieder weekend nemen we gasten mee voor een tocht door de bossen. Per fiets, per paard, per koets, per huifkar of al wandelend. Voor onze gasten is dit een bijzondere belevenis, maar ook wij genieten iedere keer weer om in de prachtige, afwisselende natuur te zijn.

Het is onze liefde voor de natuur waardoor wij ons als Cantharel jaren geleden steeds meer op gezondheid en welzijn gingen richten. Onder het label Valk Vers legden wij achter het hotel onze eigen moestuin aan, we verbouwen een groot deel van onze eigen groenten en kruiden, in onze restaurants serveren we liever meerdere, kleinere porties dan één grote portie, onze koks maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit de regio en in 2017 openden we Traiteur de Cantharel in Ugchelen, een winkel die onder andere gezonde, verse dagmenu’s verkoopt.

Met ons sponsorschap van het NK MTB willen we een bijdrage leveren dit sportieve, lokale initiatief nog meer bekendheid te geven. We hopen dat mensen erdoor geënthousiasmeerd worden regelmatig sporten, helemaal als dit sporten gebeurt in de buitenlucht.

 

 

Wij wensen de organisatie en deelnemers aan de NK MTB veel succes tijdens het evenement!

Cantharel magazine!
www.vandervalkapeldoorn.nl
www.valkvers.nl