Expeditiehuis Co-sponsor van het NK Mountainbike XCO 2018

Vergaderen, Catering & Teambuilding

Welkom bij het Expeditiehuis!

Graag heten wij u van harte welkom op onze sfeervolle locatie in Apeldoorn midden in een rustige en bosrijke omgeving. Aan de rand van de Veluwe bieden wij u vele mogelijkheden op het gebied van vergaderen, catering & activiteiten:

Vergadering, bedrijfsuitje, teambuilding, of vergaderbreak, kinderfeestje, familie- of vriendendag

U wilt iets organiseren en bent aan het rondkijken? Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse soorten uitjes, kort, lang, klein of groot. Wij bieden u de keuze uit verschillende activiteiten. Ook kunt u kiezen voor een arrangement waarin verschillende activiteiten gecombineerd worden tot een complete dag. Daarnaast hebben wij voor teamtrainingen een fantastische locatie met unieke mogelijkheden voor uw teambuilding.

Actief vergaderen daar, krijg je energie van!

Vergaderen en op expeditie gaan zijn volgens ons twee aspecten die absoluut met elkaar samen gaan. Onze locatie is speciaal ingericht om prettig te vergaderen en daar activiteiten in de natuur aan toe te voegen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van actief vergaderen. Ga ook op expeditie en kom verder!

Catering

Ook voor de inwendige mens heeft u bij ons tal van mogelijkheden. Uit eigen keuken verzorgen wij verschillende lunches en BBQ’s. Ook een lekkernij voor bij de ontvangst of een hapje bij de borrel kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende buffetten.

Eens even heel wat anders, zelf uw maaltijd verzorgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden met bijvoorbeeld onze pizza workshop.